INNA 01POREČ RISE UP ZAVRŠIO VELIČANSTVENIM NASTUPIMA INNE, LA FIESTE I DJ DVOJCA SUNNERY JAMESA & RYAN MARCIANA

Festival Poreč Rise Up sinoć je veličanstveno završio i već se svojim prvim izdanjem upisao na kartu najzanimljivijih hrvatskih festivala! Hiljade posetitelja, velika pozornica smeštena tik uz more, prekrasna kulisa – vizura starog grada i vrhunski muzički program, recept su za pravu letnju party poslasticu koja se vraća i dogodine! Poznata svetska muzička zvezda Inna predstavila se sinoć hitovima poput Sun is up, Cola song i Amazing i osvojila srca brojne publike.

Povezana vest:  U2 kreće na turneju u maju 2015.

RISE UP 07-Sve je bilo vrhunski! More, ovi prekrasni ljudi, pozitivna energija i pravi plesni party zauvek će mi ostati u sećanju. Poreč je prekrasan grad i nadam se da ću uskoro imati priliku i vremena posetiti vašu obalu o kojoj svi pričaju – izjavila je Inna nakon sjajnog nastupa.
Poreč Rise Up 2014. sinoć je predstavio i vrhunski plesni program. Poznata svetska party atrakcija La Fiesta stigla je na veliku porečku pozornicu ravno sa Ibize. Vrhunska scenografija, atraktivna koreografija i akrobacije, uz maštovite kostime, ostavili su bez daha brojne posetitelje. Za nezaboravnu zabavu i plesno ludilo uz svitanje sunca, pobrinuo se holandski DJ dvojac Sunnery James & Ryan Marciano, a momci su još jednom pokazali zašto su omiljeni širom sveta.

Povezana vest:  Poziv fanovima da Lemijev pomen prate preko interneta