QOTSA 2013 PRESS SHOT resSve je spremno za sutrašnji koncert Queens of the Stone Age u Zagrebu

Zagrebački velesajam u završnoj je fazi priprema za sutrašnji koncert najave za nadolazeći INmusic festival. U Zagreb samo što nisu stigle kalifornijske stoner rock legende Queens of the Stone Age. Tri autobusa i dva šlepera opreme garantuju koncert koji će se sasvim sigurno prepričavati u godinama koje slede, zato se nadamo da ste kupovinom karte osigurali svoje mesto na jednom od najiščekivanijih nastupa godine.
Poslednji album …Like Clockwork povod je turneji koja Queense dovodi u Zagreb nakon, neki će reći, predugih sedam godina. Jedna svirka bila je dovoljna da se privilegovano osećaju oni koji su joj svedočili. Queensi su danas puno snažniji. U tih su sedam godina mnoge rock legende ostavile svoj potpis u zvuku benda. Poslednji album koji će i promovisati na Zagrebačkom velesajmu najbolji je primer snage i uticaja koji QotSA imaju na sceni. Dave Grohl, Trent Reznor, Alex Turner, Mark Lanegan, Jack Sheers samo su neki od novih/starih saradnika. Čak i da nikada niste čuli kako Queens of the Stone Age zvuče, ovaj popis imena bio bi dovoljna preporuka.
Da dovoljno zagrejani krenete u sutrašnju avanturu s QotSA, kao predgrupe pobrinuće se zagrebačke garažne ikone Erotic Biljan & His Heretics i Punčke, sve popularnije trio devojki koje su već pre nekog vremena zapele za uho Hommeu i njegovoj ekipi. Dođite na vreme da biste mogli što bolje videti kako izgleda bend na vrhuncu svoje karijere. Vrhuncu koji će sasvim sigurno trajati još dugo.
Sve detalje o nastupu na Zagrebačkom velesajmu potražite na službenim stranicama INmusic festivala gde možete kupiti i karte za koncert. Oni koji su još uvek neodlučni trebaju požuriti. Karata još uvek ima, ali malo. Biti prisutan na događaju koji će biti referentna tačka svakog ljubitelja rocka košta svega 210 kuna.
Queens of the Stone Age nastupaju nepune dve nedelje pre početka INmusic festivala, najvećeg open air festivala u Hrvatskoj koji se ove godine po prvi puta održava na čak dva ostrva. Publici će u glavi još odzvanjati žestoki zvukovi Queensa, a na jarunskom Otoku mladosti zaredaće se The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Partibrejkers, Rambo Amadeus i mnogi drugi. INmusic festival se pobrinuo da početak leta 2014. godine odzvanja zvukovima rocka.
Karata za ovaj festival nema još mnogo. Festivalsku ulaznicu moguće je kupiti za samo 349 kuna, a kampersku za 150 kuna. Najuzbudljivija tri festivalska dana ovog leta upotpunite sa čak šest kamperskih i uverite se da fantastičan program ima i fantastičnu cenu. Kao i za koncert Queens of the Stone Age, karte potražite isključivo na ovlaštenim prodajnim mestima, a to su najbliži Tisak Media centar ili Tisak Media Webshop, Dirty Old Shop u Zagrebu i službene stranice festivala.

Povezana vest:  Online koncert džez pijanistkinje Majka Mare 28. maja