ed sheeranMuzički dokumentarac „NINE DAYS AND NIGHTS OF ED SHEERAN“ samo na kanalu MTV

Nakon serije veoma uspešnih i nagrađivanih MTV-jevih muzičkih dokumentaraca, poput onih o Lejdi Gagi, Niki Minaž, Brtni Spirs, Demi Lovato i Majli Sajrus, novi film „Nine Days and Nights“ pružiće potpuni pristup mladoj super zvezdi pop muzike Edu Širanu.
Fanovi će videti kako je tekao rad mladog pevača u studiju u rodnom gradu Framilgamu u Šafloku u Engleskoj i premijerno će moći da čuju izvođenja uživo nekih pesama koje će se naći na njegovom drugom albumu „x“ (izgovara se „multiplaj“), a koji je po Edovim rečima „bukvalno prelomna tačka nakon uspeha prvog albuma“.
Album „x“ će izaći 23. juna, a najavljen je spotom za numeru „Sing“ za koju produkciju potpisuje Farel Vilijams. Ed je do sada uživo predstavio i pesme „Thinking Out Loud“, kao i spot za pesmu „All Of The Stars“ koja dolazi sa soundtrack izdanja iz filma“The Fault In Our Stars“. Pored Farela, na albumu „x“ gostuje i Tejlor Svift, a kako je izgledao rad na istom saznajte u novom dokumentarnom filmu „Nine Days And Nights of Ed Sheeran“.
Svoju premijeru u SAD film će imati 10. juna, a već 13. juna u 19:20 regionalni MTV kanal emituje „Nine Days And Nights of Ed Sheeran“.

Povezana vest:  Rijana: Neću da budem lutka