Vatra LIVE 1BARUTANA PREDSTAVLJA: R’N’B SPEKTAKL „VATRA“ I „KIŠOBRAN“ ŽURKA OVE NEDELJE

Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije i već zabeležila seriju sjajnih žurki! Nakon što su protekle nedelje svoje nastupe imali bend S.A.R.S. i beograđanima dobro poznati škotski sastav Silicone Soul – ovog petka i subote „Barutana“ će biti domaćin nastupa party kolektiva „Vatra“ i „Kišobran“, koji će se postarati da zabava traje do jutra.
Petak, 13. jun u „Barutani“ rezervisan je za pravi r’n’b/rep spektakl poznatog beogradskog party kolektiva „Vatra“. Sa početkom od 22:00 svoje DJ setove predstaviće BYP_, 50Grass, Iron, Inspektor i Фake Casual. Nakon nedavnog nastupa na festivalu MAD in Belgrade, „Vatra“ u Barutanu donosi puno zabavne muzike za igru. Od osnivanja ovog kolektiva 2011. godine, ideja je bila da žurke okupe one ljude kojima hip-hop i r’n’b nisu omiljeni muzički pravci, ali koji cene zabavni kvalitet ovih žanrova. Video koji najavljuje žurku možete pogledati OVDE, a karte za ovaj događaj koštaju 300din i mogu se kupiti na ulazu u „Barutanu“.
Samo dan kasnije, u subotu 14. juna sa početkom 23:00, svoj melodični DJ set, koji vešto kombinuje elektro-pop i rok motive, predstaviće „Kišobran“ ekipa iz Beograda. Njihove liste prepune su svežih hitova i zlatnih klasika, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi, a ako volite Arcade Fire, Daft Punk, Radiohead ili Crystal Castles – znajte da su njihove pesme obavezno štivo „Kišobran“ set-liste. Karte po ceni od 200din mogu se kupiti na ulazu.
Već 21. juna na bini „Barutane“ nastupiće poznati beogradski reper Marčelo uz bend Iskaz, a ulaznice za ovaj događaj već su dostupne u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 600din.
Uskoro više infomacija, pratite nas na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

Povezana vest:  MOSTAR SEVDAH REUNION I ESMA REDŽEPOVA NA MIKSER FESTIVALU 12. JUNA