Gabrijela Ćilmi – transformacija od devojčice do disco dive

Od anonimnosti do vrhova top listi Australijanki Gabrijeli Ćilmi (Gabriella Cilmi) bilo je potrebno samo dve godine. Sad kad je postala punoletna odlučila je da pokaže svima da je i sazrela, te se skinula u izazovni žuti kupaći kostim i snimila spot za novi singl „Hearts Don’t Lie“.

Povezana vest:  Justin se izvinjava svim zbog pušenja trave (VIDEO)

Pevačica hita „Sweet About Me“, koja je svojim simpatičnim glasom oduševila javnost, ipak i dalje insistira da nije seksipilna i ističe da, posle poziranja za magazin FHM, više ne namerava da se bavi tim poslom.

-Gledam snimke i smejem se jer znam da oni ne predstavljaju mene, moju ličnost i moju muziku – prokomentarisala je Ćilmi i nastavila: – Razmišljala sam – Pink je to uradila, Bijonse (Beyonce) je to uradila, svi ti ljudi su to uradili, pa zašto ne bih i ja. Ipak, mislim da to više nikad neću ponoviti. Ne žalim, ali nikad više.

Povezana vest:  Novi album i treći Sava centar Amire Medunjanin

S novim imidžom disco dive Gabrijela predstavlja novi album „Ten“ i pokazuje svoje plesne veštine u šarolikim haljinama na novom videu.

U jednom od intervjua koji je dala posle snimanja spota priznala je da su haljine bile toliko uske da se plašila da će tokom snimanja pasti.

A novi spot za numeru „Hearts Don’t Lie“ za koji smo sigurni da će brzo naći put do vrhova svetskih top lista možete da pogledate OVDE!

Povezana vest:  "Cranberries" planiraju obilazak Beograda