Više od 1,5 miliona glasova iz celog sveta pristiglo je putem zvaničnog sajta manifestacije i putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a, a juče je počeo drugi, finalni krug glasanja ovogodišnje pobednike! Pravo učešća imaju svi glasači, nezavisno od toga da li su već podržali svoje favorite

Deset prvoplasiranih nominacija u svakoj kategoriji ušlo je u drugu, finalnu fazu glasanja, a svako ko želi, bez obzira na to da li je do sada podržao nekoga od nominovanih izvođača, svojim glasom može da učestvuje i na taj način svojim favoritima poveća šansu za pobedu i dobijanje najprestižnijih regionalnih muzičkih nagrada!

Glasanje se odvija online, putem zvaničnog sajta ceremonije, gde svako ko se registruje dobija pravo na 20 glasova u svakoj kategoriji, odnosno 10 glasova po kategoriji ukoliko se registruje na besplatnu aplikaciju eFinity, a svi glasači dobijaju dodatnih 10 glasova u svakoj kategoriji od MaxBet-a.

Povezana vest:  50 Sent: Čak i da umrem večeras, osećam se dobro

Za kategorije za koje se nagrade dodeljuju prvog dana glasanje traje do 24. januara u ponoć, dok će glasanje za kategorije u okviru kojih se nagrade dodeljuju drugog dana, biti dostupno do 25. januara u ponoć.

Jedina kategorija u kojoj se glasanje vrši SMS-om je kategorija ALBUM GODINE, slanjem poruke na 9009, a sva prikupljena sredstva doniraće se UNICEF-u za program Unapređenje mentalnog zdravlja mladih. Glasanje se vrši tako što se u tekst poruke unese reč „UNICEF“ kao i broj nominacije za koju glasač želi da glasa, bez razmaka (npr. UNICEF2 za nominaciju pod rednim brojem 2 u kategoriji ALBUM GODINE).

Povezana vest:  PERO DEFFORMERO – tehnički prekvalifikovani folk-metalu Festu ovog vikenda

Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet održaće se 25. i 26. januara u organizaciji Skymusic-a, a u Štark Areni nas očekuju najveće muzičke zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije. Za nezaboravan šou, pored spektakularnih nastupa i najsavremenije audio-vizuelne produkcije, pobrinuće se i šarmantni voditeljski parovi – Jelena Gavrilović i Tonči Huljić biće domaćini prve večeri ceremonije, dok će već sledećeg dana tu ulogu preuzeti ikone novog muzičkog talasa – Mimi Mercedez i Voyage!

Svoje učešće potvrdili su Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Povezana vest:  Večeras Dečija pesma Evrovizije

Ulaznice za najglamurozniji događaj godine dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na prodajnom mestu TC Rajićeva  i na blagajni Štark Arene. Svi ljubitelji muzike koji žele da budu deo ovogodišnje dodele muzičkih nagrada iste mogu kupiti po promo cenama do utorka, 24. januara u ponoć, do kad važi i akcija 3+1 GRATIS, nakon čega će važiti puna cena. Ulaznice za sektor 200 su rasprodate, a dostupne su ulaznice za sektor 400, kao i veoma ograničena količina VIP ulaznica.

Foto: Live Production