bombaj stampaBombaj štampa odložila izlazak povratničkog albuma

 

Sarajevski rok sastav „Bombaj štampa“ odložio je izlazak povratničkog albuma zbog iskrslih glumačkih obaveza gitariste i pevača Branka Đurića-Đure, koji je angažovan za režiserski prvenac holivudske glumice Anđeline Džoli (Angelina Jolie).

Gitarista Nedim Babović rekao je muzičkom časopisu www.glas.ba da je posle skoro 20 godina pauze obnovljena „Bombaj štampa“ planirala da objavi početkom jeseni novi album „Neka Đ odma’ dole siđe“, ali je već proizveden kompletan tiraž CD-a sada ostao uskladišten kod izdavača „Dalas rekordsa“ (Dallas Records).

Povezana vest:  Rijanine izjave šokirale američku javnost!

-Besmisleno je objaviti CD u situaciji kada ne možemo krenuti na promotivnu turneju. Već je sve bilo pripremljeno za prve koncerte u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru i Tuzli, a potom i u Hrvatskoj. Čekamo da se album pojavi pred Novu godinu, a onda ćemo zakazati nove termine koncerata – rekao je Babović.

Džolijeva je početkom oktobra počela u Budimpešti snimanje svog zasad neimenovanog režiserskog debija o ljubavi dvoje ljudi u ratom zahvaćenoj Bosni i Hercegovini, a Đurić će tim poslom biti zauzet naredna dva meseca.

Povezana vest:  Veliki koncert Sare Jo, 9. jun, od 18h u atrijumu BIG FASHION šoping centra

„Bombaj štampa“ je prvi album posle „Ja mnogo bolje letim sam“ iz 1990. godine prvobitno planirala da objavi na proleće ove godine, ali se onda moralo čekati na dozvolu čuvenih „Rolingstonsa“ (Rolling Stones) da se u pesmi „Palim se na guranje“ može koristiti deo njihovog hita „Tumbling Dice“. Dozvola menadžemnta „Stonsa“ sigla je tokom leta.

Povezana vest:  Georgiev zakazao i treći koncert u Sava centru