Brojne mogućnosti za napredovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu, rad od kuće koji doprinosi postizanju balansa između posla i privatnog života i inovativni pristupi u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih samo su neke od odlika koje Japan Tobacco International izdvajaju od ostalih poslodavaca.  

Upravo zbog toga, JTI je, osmu godinu zaredom, dobitnik Top Employer sertifikata, prestižnog priznanja namenjenog kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate kada se radi o obezbeđivanju najboljih uslova za rad i podsticanju razvoja talenata na svim nivoima.   

Povezana vest:  POLAZNICI AMCHAMPS LETNJE ŠKOLE DOBILI SERTIFIKATE AMERIČKE PRIVREDNE KOMORE

Milena Rajić, direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI za Zapadni Balkan, istakla je: „Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje da zaposlenima pružimo mogućnosti za rast i razvoj na svim nivoima. Ovaj sertifikat za nas predstavlja sve ono u šta verujemo –  timski rad, našu korporativnu kulturu i zaposlene koji je neguju svakoga dana; oni su ti koji postavljaju ciljeve, učestvuju u inicijativama i inspirišu druge. I u budućnosti ćemo se truditi da sledimo svoj pozitivan primer i da, postavljanjem ambicioznih ciljeva u ovom domenu, nadmašimo sebe i proces upravljanja ljudskim resursima podignemo na još viši nivo“.  

Povezana vest:  Proglašen pobednik konkursa „I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad“

Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogobrojnim benefitima. Pored različitih mogućnosti za usavršavanje poput eksternih obuka, oni obuhvataju i privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, hibridni oblik rada, savremeno radno okruženje, korišćenje najmodernijih alata i sistema za rad.