varelaVarela obećava nezaboravan provod

Cristian Varela, španski di-džej i producent, pred svoj beogradski nastup, zakazan za 14. jun, obećava mnogo energije, odličan tehno ritam i pozitivne vibracije. Na četvrtoj rođendanskoj „Lucky Records Showcase“ proslavi, uz podršku Heinekena, brenda koji je neraskidivo vezan za dobar elektro ritam, Varela najavljuje pravi spektakl za 2000 posetilaca iz Srbije i regiona.
Povodom predstojeće žurke koja će se održati u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, Varela poručuje svim domaćim klaberima: „Presrećan sam što ću opet videti moje prijatelje iz Srbije. Obećavam vrhunski provod i bolju žurku od prethodne. Vidimo se uskoro!“
Specijalno za ovu priliku, klub Assimil biće posebno preuređen. Enterijerom će dominirati masivni LED ekrani i najsavremenija rasveta, a laserski sistemi učiniće da posetioci osete atmosferu najboljih svetskih klubova. Pored nastupa Cristiana Varele, publika će imati priliku da prvi put čuje Italijana Luigija Madonnu i poznate regionalne i domaće di-džejeve koji će biti podrška zvezdi večeri. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati Mladen Tomić, koji dolazi iz Bosne i DJ Speedy, poznati domaći disk džokej i producent, a za warm-up biće zaduženi Miloš Vujović i Kristina Lalić.
U znak solidarnosti povodom nedavnih događaja koji su zadesili mnoge gradove u Srbiji, polovina prihoda od prodatih karata, biće donirana u humanitarne svrhe za nastradale od poplava. Ulaznice, po ceni xxxxx dinara mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.
Uz Heineken, vodeći svetski premium brend i poruku „Dance more drink slow“, četvrto rođendansko okupljanje Lucky Records-a garantuje nezaboravan provod i ples do kasno u noć, u ritmu najbolje elektronske muzike.

Povezana vest:  Good Charlotte se vraćaju na muzičku scenu