Miguel Herrera sudijaSP BRAZIL 2014
Selektor Meksika kritikovao sudiju zbog poništenih golova

Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Migel Erera rekao je danas da je arbitar Vilmar Roldan poništio dva regularna gola njegovih fudbalera protiv Kameruna.
-Sudija nam je poništio dva regularna pogotka. Bili smo u stanju da imamo i ubedljiviju pobedu, ali ne očajavamo zbog toga, mirno ćemo spavati. Postojao je jedan tim na terenu, to je gotovo i razmišljamo samo o narednoj utakmici -rekao je Erera posle utakmice u Natalu.
Đovani Dos Santos je dva puta postizao pogotke, koji su poništeni, ali je ipak Oribe Peralta doneo pobedu Meksiku na početku Svetskog prvenstva u Brazilu.
Meksiko posle pobede ima tri boda, koliko i Brazil u Grupi A, koji je u četvrtak savladao Hrvatsku sa 3:1 na otvaranju Mundijala.
-Osvojili smo tri boda i to je ono što smo želeli. Ako nastavimo ovim tempom, siguran sam da ćemo proći u narednu rundu – ocenio je selektor Meksika.
Selektor Kameruna Volker Finke rekao je da je veoma razočaran rezultatom.
-Veoma sam razočaran rezultatom, mislim da smo zaslužili bod. Ima još za šta da se igra, i ići ćemo na susret sa Hrvatskom sa namerom da pobedimo – rekao je Finke.

Povezana vest:  Daglas potpisao petogodišnji ugovor s Barselonom

PHOTO: Shaun Botterill – FIFA / FIFA