space ibiza flyerSve je spremno za party godine, Ibiza stiže u Beograd

Jedan od najpoznatijih svetskih klubova predstavlja svoju „Around the World“ turneju u Freestyler Belgrade Night Club-u 15. juna! Klub Space Ibiza, koji postoji već 25 godina i za koje vreme je postao jedan od simbola „najjačeg“ svetskog provoda, u okviru svoje „Around the World“ turneje, šireći energiju i magiju najpopularnijeg party ostrva na svetu – to je, naravno Ibiza – u Beograd dolazi 15. juna!
Domaćini ovog svetskog događaja, koji će trajati 12 sati, su jedan od najpoznatijih party brendova u Srbiji – Belgrade Banging, kao i jedan od najpoznatijih klubova – Freestyler Belgrade Night Club.
Belgrade Banging i Freestyler Belgrade Night Club će u nedelju 15. juna zajedničkim snagama napraviti nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima:
– kompletan muzički događaj koji će prezentovati sve aktuelne elektronske muzičke pravce
– moderni entertainment i svetsku scenografiju
– raznovrstan zabavni program
– originalnu atmosferu sa Ibice

Povezana vest:  Kanje Vest optužen za tuču i krađu

Glavna muzička ličnost, i majstor atmosfere će biti priznati DJ i rezident najboljeg kluba na svetu, Danny Marquez, koji poseduje ogromno muzičko iskustvo. nastupao je na Ultra Music Festivalu sa najvećim zvezdama muzičke scene, kao i po većini svetskih klubova.
Da bi se „vajb“ Ibice dočarao, događaj će trajati 12 sati – od 5 popodne do 5 ujutru ( i duže) – kakve su to čari Ibice ako nema dnevne žurke ;)
Očekuje vas raznovrstan program koji će vas iznova i iznova oduševljavati, a takođe i specijalni pokloni i iznenađenja koji dolaze direktno sa party ostrva, kao što su majice, lepeze, stikeri, CD kompilacije, kačketi i slično.
Za domaću muzičku podršku su odabrani odlični domaći DJ-evi koji će doprineti raznolikosti muzičkog programa :
Tom Gepard, Oakich, Erick Kasell, Mirko & Meex, Funkin Blue, Phunkmode

Povezana vest:  Metallica ima 600 novih pesama, ali još nisu spremni za novi album