Noyz i Deda maskirani u budisticke svestenike sa glavnim glumcem i reziserom spotaWHO SEE REPUJE STIHOVE DESANKE MAKSIMOVIĆ

Kotorski hip-hop dvojac Who See objavio je drugi video singl pod nazivom „Nemam ti kad“ sa predstojećeg istoimenog albuma, dok je slovenačka pevačica Katja Šulc predstavila „Comes Love“, četvrti singl sa albuma „Twisted Delight“. Oba spota preijerno možete da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak, 16. juna, u 20:00.
Posle prvog singla i animiranog spota „Dinamida“ u sopstvenoj produkciji, Who See svojim fanovima poklanjaju igrani video koji je sniman u Bangkoku i Bijeloj. Režiser spota „Nemam ti kad“ je Zoran Marković – Zonjo, autor njihova prethodna dva hit videa „Reggaeton Montenegro“ i „Igranka“.
Glavna uloga u spotu je dodeljena crnogorskom manekenu Nikoli Masoničiću, koji je, osim na Balkanu, ostvario uspešnu modeling karijeru u Kini i Tajlandu. U numeri su kao semplovi korišćeni stihovi Desanke Maksimović iz njene antologijske pesme „Nemam više vremena“.
„Comes Love“, četvrti singl sa albuma „Twisted Delight“, slovenačka pevačica Katja Šulc uradila je sa producentom Pierom. Pesma je neobični spoj teksta poznatog jazz standarda „Comes love“ i ritma „Belly Ska“, pesme škotskog sound sistema Mungo’s Hi Fi. I, kako Katja kaže, „Upravo ova kombinacija zaraznih vintage reggae/ska/soul zvukova će vas izmamiti na plesni podijum i uvesti u leto.“
Režiser spota je Saša Hess, montažer Miha F. Kalan, kreativnu ekipu čine kostumograf Boris Arivuković, scenograf Andreja Japelj, masku je radila Špela Ema Veble, Tomaž Turk i Uredništvo pričesk Robert bili su zaduženi za frizuru, a Gregor Luštek za koreografiju. Spot je snimljen na mitološkom ljubljanskom Barju, sa „crem de la crem“ ekipom slovenačke umetniče scene. U spotu, kao savremeni nomadi, nastupaju neki od najprespektivnijih slovenačkih savremenih umetnika nove generacije, a kako izgleda spot saznajte u ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu i MTV.rs.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE: GARBAGE

Dupla MTV Premijera:
Who See „Nemam ti kad“ i Katja Šulc „Comes Love“
Ponedeljak, 16. jun, u 20:00