Miley Cyrus Performing Her Bangerz Tour in LyonDolly Parton: Miley je morala da radi neke ekstremne stvari kako bi uspela

Slavna kuma Miley Cyrus je niko drugi nego country legenda Dolly Parton, poznata po svom sjajnom glasu, ali i bujnom poprsju.
Miley (21) je neko vjeme izvrgnuta brojnim kritikama, ali usprkos svemu njena kuma Dolly Parton daje joj bezrezervnu podršku.
Dolly ne poriče da se Miley neprilično ponaša, ali kaže da je to normalna faza kroz koju mnogi prolaze, pa i ona sama.
-I ja sam, kad sam bila mlađa, radila slične stvari. Nosila sam izazovne kreacije i ponašala se u tom stilu. Mnogi su mi to zamerali i kritikovali me zbog toga. Ljudi su mislili da pravim velike greške – rekla je Dolly, prenosi Daily Mail.
Dodala je da joj ipak ne deli nikakve savete.
-Moje mišljenje je da svako mora sam proći kroz neke stvari u životu te naučiti nešto iz toga. Jako dobro poznajem Miley jer sam je pratila dok je odrastala. Pametna je to devojka. Ona je morala raditi neke ekstremne stvari kako bi krenula napred. I smatram da je uspela u tome – rekla je poznata američka muzičarka.
Inače, kako je ranije objavljeno, Miley Cyrus (21) punom parom radi na nasledniku svog hit-albuma ‘Bangerz’, na kojem će sarađivati s The Flaming Lipsima, kojima se, kako kaže, divi.

Povezana vest:  Jelena Rozga snimila video spot za pesmu "Život je čudo"