NEW YORKER Fresh Island Festival 2013 pic 01NEW YORKER po treći put predstavlja Fresh Island Festival u Hrvatskoj

Najveći evropski hip-hop festival na plaži će ponovo biti održan sa brendom NEW YORKER na ostrvu Pag u Hrvatskoj od 23. do 25.jula.
NEW YORKER Fresh Island Festival je počeo skromno, ali sada se njegova popularnost jednog od najboljih hip-hop festival na plaži proširila sa ostrva u Jadranskom moru i osvojila ceo svet. Igrajte na vrelom hrvatskom suncu pre nego što uskočite u more da se rashladite! Ovo je koncept NEW YORKER Fresh Island Festivala zbog koga je jedinstven u Evropi.
NEW YORKER i organizatori očekuju više od 20,000 inostranih gostiju koji će uživati u vrhunskom line-upu „new school“ i „old school“ hip-hop scene na top turističkoj destinaciji. Rick Ross, Pusha T., Method Man & Redman I DMX, samo su neki od izvođača koji će nastupati na ovom trodnevnom spektaklu. Rick Ross je privukao pažnju javnosti svojim poslednjim albumom sa Jay-Z-jem, dok je Pusha T. „štićenik“ PharellWilliamsa. Za zabavu svih zaljubljenika u „old-school“ hip-hop će biti zadužene ikone rap muzike Method Man & Redman. Bivši članovi legendarnog Wu Tang Clana sarađivali su skoro sa svim rap zvezdama. Poslednji, ali svakako ne i najmanje važan, dolazi nam DMX, koji će zapaliti Zrće hitovima poput „Party Up“ i “ What’s my name“. Zabava je smeštena u legendarnom klubu Papaya, koji se našao na 23. mestu DJ MAG-ove liste sto najboljih klubova u svetu.
Međunarodna modna kuća NEW YORKER će se predstaviti na različite načine kroz svoju ulogu glavnog sponzora. Pop-up prodavnica će biti smeštena na plaži i razveseliće sve ljubitelje mode koji posete festival. U pop-up prodavnici ćete pronaći najnovije kupaće kostime, a biće obezbeđen i poseban popust na ekskluzivnu kolekciju. Posetioci će moći da kupe personalizovane majice, koje će za njih na licu mesta napraviti majstor grafita Scoty 76! Prodavnica će biti otvorena svakog dana tokom festivala, tako da će posetioci moći da kupe NEW YORKER proizvode u svakom trenutku. U sklopu festival održaće se i plesni kamp, u kome će vas vruće plesne korake učiti Les Twins, koji su delili binu sa Beyoncé.
„Ovo je treća godina da sudjelujemo u sponzorstvu Fresh Island Festivala. Kao modnoj i lifestyle kompaniji drago nam je da smo na vreme prepoznali potencijal ovog muzičkog festivala, sa kojim delimo ljubav prema muzičkim trendovima. Ova saradnja nas je pozicionirala kao trendsetere u modnoj branši“, rekao je Gerhard Dempewolf, director Global brand menadžmenta NEW YORKER-a.

Povezana vest:  Kanadski sastav Arcade Fire na ovogodišnjem Egzitu