skolari press

Skolari ne razmišlja o odlasku sa klupe Brazila

Brazilski selektor Luis Felipe Skolari rekao je danas da ne razmišlja o odlasku sa klupe nacionalnog tima uprkos debaklu protiv Nemačke u polufinalu prvenstva sveta.
Domaćin Mundijala u utorak je pretrpeo šokantan, najteži poraz u istoriji (7:1), ali je Skolari poručio brazilskim novinarima da „život ide dalje“.
-Znam šta se juče dogodilo, osećaj sramote nikada me neće napustiti, ali život ide dalje. Igrači su i dalje pobednici, naš život nije ispunjen samo porazima. Zajednički smo pobeđivali, zajedno smo i izgubili, niko neće umreti zbog ovoga jer postoje i lepi i ružni trenuci – izjavio je stručnjak pod čijim je vođstvom Brazil osvojio šampionsku titulu 2002. u Japanu i Južnoj Koreji, poslednju od ukupno pet.
Skolari je naveo da trenutno ne razmišlja o nastavku saradnje s nacionalnim savezom.
-Preostaje još da odigramo utakmicu za 3. mesto i završimo takmičenje. Videćemo posle toga šta će se dogoditi, iako smo svesni da taj meč u subotu neće promeniti ono što se dogodilo juče – zaključio je Skolari.
Brazil će u subotu u Braziliji igrati za 3. mesto na Mundijalu sa poraženim iz drugog polufinalnog susreta Argentina – Holandija.

Povezana vest:  Stojanović: Svako želi što pre da sazna svoj put