2cellos plitvice2CELLOS objavili spot „I Will Wait“ snimljen na Plitvičkim jezerima

2CELLOS Luka Sulić i Stjepan Hauser objavili su novi singl: obradu pesme „I Will Wait“ grupe Mumford & Sons, a spot za pesmu snimili su na Plitvičkim jezerima. Predivni kadrovi u režiji Darka Drinovca uz zvuke violončela mogu se pogledati OVDE. A momci i dalje nastavljaju obaranje rekorda pregleda njihovih spotova na YouTubeu – za manje od jednog dana ovaj spot je videlo više od 60.000 ljudi.
-Hteli smo da spojimo lepotu prirode s lepotom muzike. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu reditelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile predstavljene na lepši i reprezentativniji način nego u ovom spotu. Neka celi svet vidi lepotu naše zemlje! – izjavili su šarmantni Hrvati.
2CELLOS će u subotu,12. jula nastupiti na najboljem evropskom festivalu – Exitu, a zatim će održati još par koncerata u regionu, u Umagu (29.07.) i na Schengenfestu, 02.08. Više o koncertima 2CELLOS saznajte na: http://www.2cellos.com/us/events

Povezana vest:  Prljavo kazalište održalo koncert za pamćenje na prepunom stadionu "Tašmajdan" prkoseći kiši ! (FOTO)