daniel filane hodnikTri koncerta u Delta Cityju: Goca Tržan, Daniel Kajmakoski i „The Frajle“

Nakon tri nedelje muzike, smeha i zabave, tri koncerta obeležiće vikend zatvaranja prve „Naxi oaze“, u atrijumu Delta City-ja, od 25. do 27. jula, koji je pred nama…

Petak, 25. jul – Goca Tržan
Ljubitelji muzike Goce Tržan imaće priliku da se u petak, od 19 do 20 sati, druže sa pop pevačicom, dok će Goca, od 20 sati, održati i jednočasovni koncert za sve posetioce Delta City-ja. Tim povodom, Goca će uživo izvesti neke od svojih najvećih hitova, poput pesama Zagrli, Haljina, Bumerang, Srećo nečija, Strašilo, ali i mnoge druge.

Povezana vest:  Neverne bebe na dočeku u Kragujevcu

Subota, 26. jul – Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski, pobednik prvog serijala „X faktor“, od 19 do 20 sati, družiće se sa obožavaocima, nakon čega će ih obradovati i mini koncertom, u okviru koga će otpevati brojne domaće i strane hitove kojima se publici predstavio na ovom takmičenju, ali i pesmu Skoplje-Beograd, koju je snimio sa Željkom Joksimovićem.

Povezana vest:  Lady GaGa najslušanija u protekloj godini

Nedelja, 27. jul – bend „The Frajle“
Popularni ženski bend „The Frajle“ imaće čast da druženjem sa posetiocima, od 19 do 20 sati, kao i akustičnim koncertom, od 20 sati, svečano zatvori prvi „Naxi oazu“, u Delta City-ju. Posetioci će imati priliku da uživaju u hitovima benda sa njihova prva dva albuma, „Naš prvi album sa putovanja“ i „Strana A ljubavi“.

Povezana vest:  Manje od deset dana do velikog muzičkog spektakla u Beogradskoj Areni – Plavi orkestar – 27.mart

Koncerti najvećih domaćih i regionalnih zvezda, predstave za decu, kreativne radionice, nastupi iluzionista, modne revije, škole plesa i drugih sportova – samo su deo programa
prve „Naxi oaze“, u kojoj posetioci Delta City-ja imaju priliku da uživaju svakog dana, od 4.
do 27. jula, u atrijumu šoping-mola.