Nouvelle Vague 2 izvor nouvellesvagues.com

ULAZNICE ZA KONCERT BENDA NOUVELLE VAGUE U BARUTANI JOŠ SAMO DANAS PO PROMOTIVNOJ CENI

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.200 din za koncert sastava Nouvelle Vague u Barutani mogu se kupiti i rezervisati na svim fizičkim i online prodajnim mestima Eventima i Gigstixa još samo danas! Počev od sutra cena ulaznice iznositi 1.500 din. Podsećamo – Nouvelle Vague će ponovo biti gost našeg glavnog grada i nastupiti u kultnom klubu Barutana u petak, 22. avgusta od 21h.
Nouvelle Vague je uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća. (video pogledajte OVDE) Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoče preko 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani. Ograničen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara već je u prodaji na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, a počev od sutra cena ulaznice iznosiće 1.500 din. Oni koji ne stignu da kupe svoju kartu danas, mogu je rezervisati po promotivnoj ceni do kraja današnjeg dana.
Nastupajući vikend u Barutani biće svakako uzbudljiv! Ovog petka, 25. jula, d’n’b zabava počinje u 22h i donosi nastupe najboljih domaćih d’n’b didžejeva, pa će se tako za DJ pultom Barutane pojaviti Codex, Level, Delikt, Džonidža, Euphorics i mnogi drugi. Ulaznice za ovaj događaj čekaju vas u petak uveče na ulazu u Barutanu, a cena je 300 din. Subota, 26. jul, rezervisana je za poslednju „Lovefest 2014″ promo žurku ove godine. Muziku će puštati Boža Podunavac, Noise Destruction, John Jogurt, Kristijan Molnar, Calavera & Manya i Nikola Vemić, a posetioci će imati priliku da osvoje vredne nagrade i ulaznice za „Lovefest“! Za naredni petak, 1. avgust, Barutana je spremila jedan sasvim poseban koncert! Poznati borski bend Goribor nastupiće na kultnoj kalemegdanskoj pozornici u petak, 1. avgusta, uz muzičku podršku MKSDL-a i drugara. Početak svirke je zakazan za 22h, a karte se već nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na eventim.rs i gigstix.com.

Povezana vest:  Pismo Džona Lenona Eriku Kleptonu na aukciji u decembru