Stars_logo_2Beauty Queens u pop takmičenju „Stars“

 

U sinoćnoj emisiji pop takmičenja “Stars“ koje se emituje na Televiziji Košava svakog utorka i četvrtak,  u ulozi trećeg člana žirija našla se Suzana Dinić, članica grupe Beauty Queens, koja je kao i naši takmičari otpevala uživo dve pesme uz pratnju ALL STARS benda.

Ivana Pecović probila je led otpevavši pesmu „Pogledaj u nebo“ benda Neverne bebe. Dobila je pozitivne kritike na račun svog vokala ali i negativne jer se nije dovoljno uživela u pesmu.

Povezana vest:  Yellowjackets na Nišvilu

Jovana Kerkez,ovoga puta nastupila je bez velikog cveta u kosi, po kojem je svi pamte, ali je ostavila loš utisak na žiri, zato što je ipadala iz ritma.

Milan Gerić je dobio pohvale od strane žirija a posebno im se dopala njegova boja glasa baš kao i u prethodnom krugu.

Dražen Milošević je korektno izveo zadatu pesmu ali mu je žiri zamerio umor koji se video na njemu tokom izvođenja pesme, što smatraju da ne bi trebalo da se vidi.

Povezana vest:  Suzan Bojl ulazi u Ginisovu knjigu rekorda

Sanja Laić je otpevala pesmu „Molila sam anđele“ Ane Stanić, ali žiri nije bio zadovoljan ovakvom izvedbom kao ni Sanjinim stylingom.

Rade Maravić je oduševio i žiri i publiku svojim scenskim nastupom i specifičnom koreografijom koju je izveo uz pesmu „Zašto praviš slona od mene“ Dina Dvornika. Komentar žirija je bio da Rade možda ne peva najbolje od svih sinoćnih takmičara ali da se najbolje kreće na sceni od svih Stars takmičara.

Povezana vest:  Ejmi Vajnhaus ponovo na sudu

Marija Aranđelović je kao i u prethodim krugovima zasijala u punom sjaju, ali je žiri konstatovao da je za nijansu slabija nego u četvrtfinalnoj emisiji. To ipak nije uticalo na Marijin prolazak u finale a u Vrnjačkoj banji 21. maja, u finalu, društvo će joj praviti Rade Maravić.