MARAQYAMARAQYA „STAY DOWN“ I CALIDO „POKUCAJ 2X“ PREMIJERNO NA MTV KANALU

Mtv Premijera u ponedeljak u 20 časova donosi nove spotove benda MaraQYa za pesmu „Stay Down“ i sa stava Calido „Pokucaj 2x“..
„Stay Down“ je treći po redu singl sa novog, dugoočekivanog drugog albuma. Na novom izdanju bend je radio skoro tri godine i spreman je za izdavanje. Ipak, publika će u celosti moći da ga čuje čim prođe ovo kišno leto i nastupi sunčani septembar.
„Pesmu „Stay Down“ svako može da doživi na svoj način. Pored ovakvog užurbanog života čovek nekad mora da stane i obrati pažnju na one prave stvari koje život čine srećnim, da pogleda oko sebe i da primeti one detalje koje se izgube u brzini,“ primetili su članovi benda. „Meni je ovo omiljena pesma od svih naših pesama i jedva čekam da je podelimo sa svim ljudima. U njen gruv su umešani uticaji afričke muzike,“ iskren je bio pevač Marko Stojanović.
Za spot je zaslužna ekipa iz SIMA FILM-a sa rediteljem Radojem Jaćević na čelu, koji je inače i režirao spot za pesmu „Govor tela“.
Grupa Calido, nakon dobiJene MTV Gold nagrade za duet s Filipom Dizdarom za pesmu „Govori tiho,“ predstavlja novi singl i spot. Lepršava i ritmična pesma naslova „Pokucaj 2x,“ u njihovom već prepoznatljivom akustičnom stilu, donosi vedru, urbanu numeru interesantne tematike. Muziku, tekst i produkciju potpisuje Alan Dović, koji je s Jadrankom Begićem i režirao videospot. Glavne vokalne deonice otpevala je Vedrana Šlipogor, a prateći vokal delo je Petre Oreč.

Povezana vest:  Majka slavne muzičarke: Bijonse nije trudna

evačica Vedrana Šlipogor nedavno je nastupala u „Vienna Konzerthausu“, a tokom njenog boravka i školovanja u Beču snimljen je i materijal za ovaj spot.

MTV PREMIJERA:
MARAQYA „STAY DOWN“ I CALIDO – „POKUCAJ 2X“
Ponedeljak, 28. AJUL u 20:00