vatra 02KNOCKOUT SNOW FESTIVAL 2015. ZAPALIĆE GRUPA VATRA

Najpoznatiji skijaško – muzički festival u regionu najavljuje novo nezaboravno putovanje! Četvrto izdanje KnockOut Snow festivala očekuje nas od 03. do 10. januara 2015., a skijaški centar Les Orres nova je prestonica najluđe zabave hiljada mladih iz regije. Osim novog doma, koji će spremno otvoriti svoja vrata početkom godine, KnockOut Snow festival priprema i tradicionalno uzbudljiv muzički program. Francuske će Alpe ove godine zapaliti grupa Vatra! Virovitički će dobitnici Porina po prvi puta zasvirati na snežnoj pozornici, a hitovi poput Tremola, Bilo je dobro dok je trajalo, Tanga i brojnih drugih, ugrijat će srca tisuća mladih avanturista.
-Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ove godine nastupiti na KnockOut Snow festivalu, a pogotovo u vrijeme kada slavimo 15 godina postojanja benda i to na vrhu francuskih Alpa. Pozivam sve da nam se pridruže i da dođu i poslušaju kako zvuče Slavonci među oblacima! – izjavio je pevač grupe Vatra Ivan Dečak.
Grupa Vatra virovitički je rock bend koji na hrvatskoj muzičkoj sceni deluje od 1999. godine kada objavljuju prvi album Između nas. Krajem 2000. godine Vatra snima drugi po redu album Anđeo s greškom, koji na samom kraju, fatalnom pogreškom kompjutera, biva u potpunosti izbrisan. Nakon višemesečnog ponovnog snimanja album je objavljen te osvaja nagradu Crni mačak za produkciju, a kao tačka na i bendu dolazi poziv da nastupi kao specijalni gost na koncertu grupe Simple Minds u Zagrebu. Spot za pesmu Privremeno nedostupan pojavljuje na Britanskom MTV-u. Petim albumom Sputnik bend radi značajni zaokret u zvuku, a već po objavljivanju slede hvalospevi kritičara i publike. Krajem 2009. Vatra je proglašena Rock bendom godine od strane Fender korporacije. Šesti studijski album Ima li budnih objavljen je u 2011., a singl Tremolo u saradnji sa Damirom Urbanom osvojio je i nagradu Porin. Ove su godine momci za album VT osvojili i Porin za najbolji album alternativne muzike.
Posebno iznenađenje očekuje najveće i najbrže fanove festivala. Prvih sto zaljubljenika u sport i muziku koji se prijave za ovogodišnju avanturu 12. avgusta, očekuje poseban Summer popust od 500 kn za termin u januaru! Cena KnockOut Snow festival aranžmana, koja uključuje prevoz, smeštaj i skijašku kartu, iznosi samo 2490 kn po osobi! Za sve one željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres tu je i Novogodišnji termin od 28.12. – 03.01.2015. koji nema KnockOut festivalski program. Za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imeni biti uskoro poznata.
Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow festivala, kao i o cenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk dobitnik nagrade Hejsti puding