Timbe RGB FlatBdat Džutim – Timbe u Letnjoj bašti Doma omladine Pančevo

U subotu, 2. avgusta, od 22 časa u Letnjoj bašti Doma omladine gostuje Bdat Džutim -Timbe, beogradski em-si, di-džej i beatmaker. Ulaz na program je besplatan. After party biće u Malom klubu, a u slučaju kiše, ceo program se seli u Mali klub Doma omladine.
Kao di-džej počinje da radi 2002. godine, u beogradskom Domu Omladine, gde je jednom mesečno pravio žurke i organizovao koncerte demo rap bendova. U isto vreme počinje da vodi emisiju „Soundbombing“ (kasnije „Zaboding“) na radio SKC-u. Godine 2003. postaje rezident u legendarnom klubu „Dolar“, a na leto 2004. radi žurke na splavu „Exile“ i prvi put gostuje na „Exit“ festivalu.
S uspehom grupe „Bad Copy“, čiji je član, zbog mnogobrojnih nastupa zapostavlja di-džej karijeru, ali se 2008. vraća u klub „Gajba“ gde nastavlja da izgrađuje svoj stil, a iste godine radi i kao predavač na „Red Bull Music Academy“.
U klubu „Francuska Sobarica“ postaje rezident 2009. godine, da bi 2010. počeo da radi na „Povetarcu“, u matine varijanti, subotom popodne, „Rap Gulash“. Naredne godine s velikim uspehom počinje da radi „These Are The Breaks“ i kasnije „Wild For The Night“ utorkom.
Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i r’n’b-u, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funk-om, soul-om, neo soul-om, r’n’r-om, breakbeat-om…

Povezana vest:  Dejmijen Herst uradio omot za album Red Hot Čili Pepersa