BLOW MASON POOLE
BEYONCE NASTUPA NA „2014 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“ I OVOGODIŠNJA JE DOBITNICA „MICHAEL JACKSON VIDEO VANGUARD AWARD“ NAGRADE
Direktno sa rasprodate „ON THE RUN“ mega turneje, Beyonce se vraća na VMA pozornicu gde će nastupiti uživo, iz Forum arene u Inglvudu, Kalifornija, u noći između nedelje I ponedeljka, 24.na 25. avgust, u 02:00
MTV je danas je objavio da će jedinstvena i neponovljiva Beyonce, koja vodi po broju VMA nominacija, priključiti ekskluzivnoj listi umetnika koji su nagrađeni legendarnom „Michael Jackson Video Vanguard Award“ nagradom.
Takođe, Beyonce će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli gde će demonstrirati svoju neverovatnu umetnost. Kao izvođač Bey je imala neke od najupečatljivijih nastupa u VMA istoriji, uključujući i hapšenja u eksplozivnom nastupu „Ring the Alarm“ iz 2006., fantastičnu koreografiju u mega hitu „Single Ladies (Put a Ring on It)“ iz 2009., kao i nezaboravan i iznenađujući „Love On Top“ iz 2011. Beyonce se trijumfalno vraća na MTV VMA pozornicu gde će četvrti put nastupiti na najglasnijoj, najuticajnijoj I najotkačenijoj godišnjoj proslavi muzike na svetu.
Beyonce kontinuirano radi na redefinisanju i pomeranju granica svoje muzike. Ranije ove godine podigla je prašinu objavljujući istoimeni album sa 17 vizuelno umetničkih spotova – od „Drunk in Love“ do „Pretty Hurts“. Kao solo izvođač i kao član jedne od najvoljenijih grupa u istoriji pop muzike, Destiny’s Child, Beyonce je osvojila neverovatnih 11 „MTV Video Music Awards“ nagrada, uključujući „Video of the Year“ 2009. za singl „Single Ladies (Put a Ring on It) i „Best Female“ 2007. godine za „Crazy in Love“ sa Jay Z-jem.
Ove godine, ona vodi po broju nominacija – čak osam, a između ostalog nominovana je i u kategorijama „Najbolji spot godine,“ „Najbolji ženski izvođač“ i „Najbolja koreografija“.
Beyonce će biti predstavljena kao ovogodišnja dobitnica „Michael Jackson Video Vanguard Award“ i tako se pridružiti prestižnoj listi dobitnika ove nagrade na kojoj se nalaze sam Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, R.E.M., Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers, Britney Spears i Justin Timberlake.
Fanovi mogu da glasaju u svim VMA kategorijama na vma.mtv.com, dok će nominovani za novu kategoriju „Najbolji Lyric Video“ biti naknadno objavljeni.
Beyonce se pridružila ranije najavljenim izvođačima koji će uživo nastupiti na MTV VMA dodeli, među kojima su Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer i Maroon 5. Nova imena izvođača I prezentera će biti objavljena kasnije.
Za dodatne informacijeu vezi sa 2014 „MTV Video Music Award“ posetite Artists.MTV na vebu ili skinite besplatnu MTV Artists app aplikaciju.
Foto: BLOW MASON POOLE
Povezana vest:  Gitarista Nikola Stajić ponovo u Beogradu