Rihanna-Hot

Rijana bacila oko na Roberta Patinsona!

 

Pevačica sa Barbadosa Rijana nikad nije skrivala da joj se sviđa zgodni Britanac, ali se čini da lepa pevačica ne želi da gubi vreme. Kako prenose mediji Rijana (24) je odlučila da iskoristi to što je Robert Patison trenutno solo i već mu je poslala nekoliko SMS poruka.

-Njih dvoje su se susreli nekoliko puta na različitim događajima, ali Rijana nije ništa pokušavala jer je Rob bio u vezi s Kristen Stjuart. Bez obzira na njen seksi imidž, Rijana ne bi nikada nekome otela dečka, to nije njen stil. Došla je do Patinsonovog broja mobilnog i poslala mu je nekoliko zanimljivih poruka. Isprva je Robert mislio da ga neko zeza. Ipak, Rijana ga je uverila da su to zaista bile njene poruke. Ali on je za sada suzdržan – ispričao je jedan izvor medijima.

Povezana vest:  Selena na korak od raskida sa Biberom

Robertovi prijatelji su ga savetovali da počne ponovno da uživa u izlascima i druženju sa lepim devojkama. Hoće li Patinson (26) zaista podleći šarmu zavodnice s Barbadosa, ostaje da se vidi.

Nedavno je Roberta i njegov 11 godina stariji kolega Leonardo DiKaprio pozvao na zabavu povodom završetka snimanja filma ‘Runner, Runner’ koji je producirao. A neverna Kristen Stjuart (22), kako je ranije objavljeno, ne može da oprosti sebi što se upustila u preljubničku aferu s rediteljem Rupertom Sandersom slomivši srce Robertu.

Povezana vest:  Džentlmen napunio baštu SKC-a

-Kristen ga zaista želi nazad, ali on nije zainteresovan. Ipak, pristao je doći na premijeru poslednjeg nastavka sage ‘Sumrak’ . rekao je taj dobro upućen izvor.