Popularni muzičar i autor Nikola Pejaković Kolja i njegov bend, koji se ponovo zove Grobovlasnici, objaviće, u izdanju promoterske kuće Long Play novi album “Sreća i druge brige” u subotu 16. septembra, na Koljin 57. rođendan. Ovo izdanje biće uživo promovisano na već tradicionalnom koncertu 20. decembra (20.30) u beogradskoj MTS dvorani. Prethodno, Kolja i Grobovlasnici će nastupiti i u Fabrici u Novom Sadu, 12. oktobra. Novo izdanje stiže pet godina posle albuma “Četiri prsta”.

Povezana vest:  Počinju koncerti na Zidiću: S3NGS 18. juna od 19h ispred Doma omladine Beograda!

Koljin peti album na kome je 14 pesama najavljen je u junu singlom “Sve će biti dobro, ljubičice” koji je izuzetno dobro prošao, te je i dalje na vrhu mnogih top-lista u Srbiji i regionu.

“Ne mogu da verujem da smo uspeli da napravimo pet albuma. Posle četvrtog, gde su nekako dominirale pesme sa Zmajevim stihovima, na petom se vraćam sam sebi. Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je ‘razvalilo’. Nadam se da će publika pronaći deo svojih radosti i briga u tim novim pesmama. Moj brat i producent Voja Aralica je opet dao ključni doprinos, bez njega ove muzike ne bi bilo. Mnogo divnih ljudi i muzičara je sviralo na ovoj ploči, hvala im od srca”, iskreno će Kolja.

Dobro poznata euforija Pejakovićevih obožavalaca već uz prvi zvuk gitare na svakom njegovom koncertu u redovno krcatoj MTS dvorani osetiće se, nema sumnje, i 20. decembra.

Povezana vest:  Danas poznat predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije

“Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mestu”, priželjkuje Kolja.

Foto: Nebojsa Babić