bibeber new-2013Kome je Justin Bieber posvetio novu pesmu?

Justin Bieber objavio je novi singl pod nazivom „Heartbreaker“, a kako se šuška pesmu je posvetio svojoj bivšoj devojci Seleni Gomez.
Biebs je u ponedeljak, 7. oktobra, svetu predstavio svoju novu pesmu koja je već nekoliko sati po objavi postala najprodavanija pesma na iTunesu u čak 65 zemalja širom sveta.
-To je pesma za osobe slomljenog srca – kao što je i moje srce bilo slomljeno u trenucima kada sam je napisao. Mnogo mi znači što takve trenutke mogu da podelim sa svojim fanovima. Vrlo sam ponosan na ovu pesmu i nadam se da ću njome svojim obožavateljima pokazati šta nosim u svom srcu – ječi su kojima je Justin predstavio novu pesmu.
Svoje nove pesme Justin Bieber je odlučio predstaviti na zaista poseban način: u narednih deset nedelja svaki ponedeljak će objaviti novu pesmu! „Heartbreaker“ je tako prva u nizu, a pred nama je još devet Bieberovih ponedeljaka…
Justin Bieber i Selena Gomez prekinuli su turbulentnu vezu u novembru, ali nekoliko se puta pisalo da su se pomirili.

Povezana vest:  Rajder lista OneRepublic: Zdrava hrana i domaće pivo, ali ništa bez gibanice, sarmica od zelja i drugih lokalnih specijaliteta