Bojana_Stamenov 

Bojana Stamenov Jam Inovation i Gordan Kičić u KRUG-u
 
Za nedelju koja je pred nama, KRUG je spremio bogat sadržaj: na bini ovog kluba u četvrtak, 15. novembra, naći će se Bojana Stamenov Jam Inovation – a samo dva dana kasnije, u subotu 17. novembra, za DJ pultom KRUG-a naći će se poznati glumac Gordan Kičić!
KRUG je bar i klub, KRUG je mesto za koncerte, izložbe i revije. KRUG je novi krug urbane istorije. KRUG u nastavku otkriva program za nedelju pred nama:
Četvrtak, 15. novembar, rezervisan je koncept Thursday Is aLive, a ovog četvrtka od 23h će nastupiti Bojana Stamenov Jam Inovation! Oni koji znaju ko je ova mlada dama, znaju šta mogu da očekuju, a oni koji je nikada nislu slušali bi obavezno trebalo da dođu i uvere se u to koliko je njen glas moćan i zašto ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada se prvi put pojavila na aduciji serijala Ja imam talenat malo je reći da je osvojila simpatije i publike i žirija. Mnogi su ovaj serijal pratili upravo i samo zbog nje. Danas, ona svoju ljubav prema muzici nesebično deli sa svim ljudima koji vole i žele da je slušaju, kao i sa onima koji su spremni da osete energiju kojom ona zrači. Ovaj četvrtak u KRUG-u će obeležiti pop, soul, disco, funk i r’n’b zvuci.
Već sutradan, u petak 16. novembra od 23h, na programu je jos jedno Friday I’m In Love vece, a za DJ pultom kluba KRUG će se naći DJ-evi IKE i Sale Funkin’ Blue, što svakako garantuje dobru zabavu uz pažljiv muzički odabir dvojice muzičkih eksperata.
Subota, 17. novembar, donosi nesvakidašnji DJ nastup poznatog beogradskog glumca Gordana Kičiča! Uz podršku svog kuma Bogdana Brkića (DJ Kiborg), Kičić će satupiti kao DJ Xygox – a posetioce čeka klupska atmosfera već od 23h.

 

Povezana vest:  GUČA 2010, Spremni za doček oko 800.000 posetilaca