Lovefest 1014 2

Počeo osmi Lovefest

Osmo festivalsko izdanje najvećeg muzičkog festivala u centralnoj Srbiji počelo je nastupima domaćih bendova i di-džejeva na manjim binama, dok će program Fire Stage-a, zvanično u ponoć otvoriti Robert Hood. Posle njega očekuje se nastup Kenny Larkin-a i najveće zvezde prvog dana festivala i legende Detroit tehno scene Jeff Mills-a.
Program na Bushmills Live bini otvorili su bendovi Ućuti Pas i Regulator, a do kraja večeri nastupiće Nikola Vranjković, Partibrejkersi, Kanda, Kodža i Nebojša, Frau Casio, MKDSL i mnogi drugi.
Burn Energy Stage tradicionalno je počeo nastupom jedne od pobednica konkursa „Mlade nade“, a zvezde energične bine biće Dr Dru, Adana Twins i brojnih domaćih di-džejeva.

Povezana vest:  Kejti Peri ponovo zajedno sa Robom Akroidom

Finnebassen sutra nastupa na Fire Stageu

Norveška zvezda Finnebassen večeras će, umesto Erica Prydz-a koji je zbog zdravstvenih problema otkazao evropsku turneju, nastupiti na glavnoj muzičkoj bini festivala. Finnebassen je svetsku popularnost stekao pesmama kao što su «Touching me» i «If you only knew». Njegov pravac najbolje opisuje prljavi melanholični i zavodljivi house zvuk. Tvrdi da je za njegov uspeh zaslužna velika ljubav prema muzici, ali i uzori kao što su Maceo Plex, Solomun, Art Department i mnogi drugi.

Povezana vest:  Rodžer Voters izdao novi album posle 25 godina