Nouvelle Vague 2 izvor nouvellesvagues.comNouvelle Vague pozivaju fanove na beogradski koncert u Barutani 22. avgusta (video)

Harizmatične pevačice sastava Nouvelle Vague snimile su video u kom pozivaju fanove na beogradski koncert ovog najpoznatijeg cover benda na svetu! Koncert je zakazan za petak 22. avgust u Barutani, a ljubitelje benda Nouvelle Vague posebno će obradovati činjenica da će u Beogradu nastupiti dve legendarne pevačice ovog sastava – Phoebe i Zula. Video pogledajte OVDE.
Novelle Vague je uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući odličnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća. Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice, a u Barutani će 22. avgusta nastupiti Phoebe i Zula, dve legendarne pevačice ovog sastava. Podsećamo – zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove. Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn. Cena ulaznica u pretprodaji od danas iznosi 1.800 dinara, a ograničen broj karata se može kupiti na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Ovog petka, 15. avgusta, ljubitelji d’n’b žanra okupiće se u Barutani u okviru „Ultimate Bass“ večeri! Svoje nastupe zakazali su Iron, Codex, Kinetik, Treo i Timmy, a mesta će biti za sve koji žele da đuskaju do jutra. Žurka počinje u 23h, a karte po ceni od 300 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub u petak uveče. Subota, 16. avgust, biće u znaku Bože Podunavca, starog vuka beogradske klupske scene, a specijalni gosti večeri biće mlada dj-ica Loco Baby i Luka Concrete. Karte će biti dostupne na ulazu u Barutanu na veče žurke, po ceni od 300 dinara.
Pratite nas na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

Povezana vest:  Britanska kraljica odlikovala Brajana Ferija