parni valjak 13 avg 03

Koncertom Parnog valjka na Ušću počeo Beer fest

Koncertom rok benda Parni Valjak sinoć je na beogradskom Ušću počeo 12. Beer fest na kome će do 17. avgusta nastupiti brojni domaći i strani bendovi, a posetioci će moći da probaju različite pivske brendove.
Popularni „Valjak“ koncert je počeo hitom „Jesen u meni“ da bi se potom ređali hitovi na koje je mnogobrojna publika oduševljeno reagovala. Najveće ovacije dobili su za „Sve još miriše na nju“ koju su izveli na bis, a članovi benda su pozvali sve okupljene da pošalju poruku na 1003 i tako pomognu postradalima u poplavama.
Beogradski Beer fest, koji je vremenom postao jedan od zaštitnih znakova Beograda i jedan od najvećih pivskih festivala u jugoistočnoj Evropi, izazvao je veliko interesovanje posetilaca, pa se na ulazu na festival čekao petnaestak minuta, a još veća gužva očekuje se oko 23 sata kada na glavnu binu dolazi svetska zvezda i dobitnik pet Gremija, muzičar Silo Grin. Tokom večeri nastupiće i američki didžej Felix Da Housecat. 
Posetioce pivskog festivala zabavljaće danas srpski bendovi Real Tribute, Garavi Sokak, Bajaga & Instruktori, Sharks, Snakes & Planes, Bad Copy.
U petak, 15. avgusta na 12.Beer festu u muzičkom programu nastupiće muzičari iz Srbije RockFelers, Real tribute, Sanja Ilić i Balkanika, Atheist Rap, Goblini, gosti iz BiH popularni Plavi Orkestar i Darren Emerson iz Velike Britanije.
Za vikend Beograđane i njihove goste iz zemlje i sveta očekuje izuzetno bogat muzički program, u subotu,16. avgusta nastupiće GodDamn, Faith No More tribute band, Kanda, Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, Dejan Petrović Big Band iz Srbije, Hladno Pivo iz Hrvatske i Edo Maajka iz BiH.
U nedelju, 17. avgusta nastupiće srpski muzičari Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band, Bilja Krstić & Bistrik Orćestra, Van Gogh, YU Grupa, Darkwood Dub i S.A.R.S. Ulaz na Beer fest plaćao se samo juče, dok je za ostale dane besplatan.

Povezana vest:  Džejson Lud: "Nikada nisam odustao od repa

PHOTO: Antonio Ahel/ ATA Images

cee lo 13 avg 05