Brendan Rodgers Liverpool

Rodžers: Privukli smo najveće evropske talente

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da je klub s Enfilda u letnjem prelaznom roku pokazao da je u stanju da privuče najveće fudbalske talente u Evropi. Liverpul je u toku leta napustio Luis Suares, koji je potpisao za Barselonu, a na Enfild su stigli, između ostalih, Lazar Marković, Dejan Lovren, Adam Lalana, Emre Čan, Riki Lambert. 
-Ovo je pokazatelj ogromnog napretka kluba, dobar znak gde se klub nalazi… Napravili smo velike korake u poslednjih nekoliko godina. To što možemo da privučemo najbolje igrače je odlično – kazao je Rodžers za britanske medije. 
Srpski fudbaler i bivši igrač Benfike i Partizana Lazar Marković bio je jedna od najvećih želja Rodžersa u prelaznom roku. 
-Mladi Marković je imao ponude dva ili tri kluba, klubova u kojima su i njegovi saigrači iz nacionalnog tima. Ali, on je želeo da dođe u Liverpul… Ovi momci gledaju fudbal, gledali su i nas i želeli su da budu deo onoga što mi radimo. To se nije slučajno dogodilo, mnogo rada i truda je uloženo u to – rekao je trener Liverpula. 

Povezana vest:  Paločević i Stanisavljević novi fudbaleri Vojvodine