NIcki Minaj Anaconda0315 RGB Howard HuangNICKI MINAJ NASTUPA NA „2014 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“
 
Posle imena kao što su Beyoncé, Iggy Azalea, Usher, Ariana Grande i 5 Seconds of Summer, najnovija izvođačica na ovogodišnjim MTV Video Music Awards je Nicki Minaj! Prenos jednog od najvećih muzičkih događaja godine stiže u noći između nedelje i ponedeljka, 24. na 25. avgust, u 03:00 – samo na kanalu MTV!  
Reperka će predstaviti po prvi put uživo svoj novi singl „Anaconda“ za koji spot stiže veoma uskoro i kojim najavljuje svoj treći album „The Pinkprint“ koji se očekuje do kraja godine. Nicki je već vlasnica dve poznate Moonmen statue, a ranije je na Video Music Awards nastupala 2010. u okviru pre-show događaja i 2012, kada je izvela duet sa Aliciom Keys u pesmi „Girl on Fire“.
O svom novom nastupu, Minaj kaže: „VMA su prilično velika stvar i svi to pažljivo prate. Ja sam veoma, veoma uzbuđena i jedva čekam da nastupim.“
Svetska superzvezda Beyoncé, koja je iznenadila i oduševila fanove širom sveta revolucionarnom objavom istoimenog vizuelnog albuma krajem prošle godine, na vrhu je liste sa neverovatnih osam nominacija, uključujući onu za Video godine, Najbolji ženski video i Najbolju koreografiju.
Eminem i australijska reperka Iggy Azalea dobili su po sedam nominacija. Kategorije u kojima je Eminem nominovan uključuju Najbolji hip-hop video, Najbolji video muškog izvođača i Najbolju muzičku saradnju, dok se Iggy Azalea, koja je prošle godine bila nominovana u kategoriji Nova nada, ove godine takmiči za neke od najvažnijih nagrada, uključujući Video godineNajbolji ženski video i Najbolji pop video.
JAY Z, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Ariana Grande, Lorde, Sam Smith, Sia, Zedd, Avicii, Pitbull, Jason Derulo i Hayley Williams nominovani su takođe za po nekoliko VMA nagrada.

 

Povezana vest:  Nišville obeležava Internacionalni Dan Džeza