08-Hell-JackHellJack u subotu sviraju na Zidiću DOB-a

Bend HellJack je nastao početkom jula 2011. godine u Beogradu, kreiran od momaka koji su želeli da sviraju teški rok. U početku su se vežbale samo obrade, ali je vrlo brzo stavljen akcenat i na autorski materijal, te već na prvoj svirci, održanoj u novembru iste godine u beogradskom klubu „Danguba“ pred oko 400 gledalaca, bend predstavlja svoje dve autorske pesme „Dusty Road“ i „Everyone’s Out“ koje publika oduševljeno prihvata.
Tokom 2012. godine bend nastupa u raznim gradovima u Srbiji među kojima su: Beograd, Smederevo, Novi Sad, Velika Plana, Čačak, Kruševac, Kragujevac itd.
Među zapaženijim nastupima je bio onaj na Demo Festu u Velikoj Plani gde se premijerno izvodi nova autorska numera pod imenom „Voyager.“ Ipak, bend „HellJack“ ne osvaja prvo mesto, ali dobija dragocene pohvale od strane žirija za kvalitet autorskih pesama. Krajem 2012. bend se pojavljuje u emisiji „Ja imam talenat“ i dobija tri „da“ od strane žirija. Posle toga, 2013. godine bend održava nekoliko svirki u beogradskim klubovima i pravi još nekoliko autorskih pesama, jer je u planu snimanje albuma. Od avgusta do decembra 2013. bend pravi pauzu zbog promene članova benda, te početkom 2014. nastavljaju sa aktivnim radom, komponovanjem, svirkama, snimanjem pesama…

Povezana vest:  Nišville objavljuje Serbian Showcase konkurs

Bend HellJack su:
Dušan Ristivojević – Vokal
Savo Đurić – Gitara
Nebojša Stevanović – Gitara
Sava Živanović – Bas Gitara
Darko Lučić – Bubanj

KONCERT NA ZIDIĆU: HellJack
Subota, 16. avgust 2014. u 20:00
DOB//Plato Milana Mladenovića