SFR-1SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA JELEN DEMOFESTA

Summer Festival Report posetio je Banjaluku gde se održavao sedmi po redu Jelen Demofest, najveći regionalni festival demo bendova. Kako je bilo na banjalučkoj tvrđavi Kastel saznajte u subotu u 21:20.
Tri benda su uspela da prođu dug put od izbora među skoro 500 prijavljenih demo sastava do pobedničkog postolja. Iva Mišović, voditeljka SFR emisjie, porazgovarala je sa njima – energičnim pobednicima iz Slovenije, bendom Hulahoop, drugoplasiranim sastavom Punkart i bronzanim momcima iz Low Peak Charlie. Pored takmičarskog dela, Jelen Demofest je poznat i po bogatom pratećem programu u okviru kog su nastupale brojne regionalne i inostrane muzičke zvezde, kao što su Breand New Heavies, Max Romeo, Guano Apes, Eyesburn, Hladno pivo, Urban & 4. Za MTV kamere o festivalu su pričali članovi acid jazz i funk sastav iz Velike Britanije – Breand New Heavies, Nemanja Kojić, a.k.a. Hornsman Coyote iz beogradskog reagge sastava Eyesburn i prošlogodišnji pobednici Demofesta, bend M.O.R.T.
Tradicionalno, voditeljka najvećeg takmičenja demo bendova u regionu bila je Ida Prester, koja je takođe bila Ivina sagovornica.
U narednim epizodama Summer Festival Report doneće deliće atmosfere sa Fresh Islanda i Dorijan festivala, Love Festa u Vrnjačkoj banji i mnogih drugih zabavnih dešavanja, a takođe i Turistička organizacija Srbije predložiće neke zanimljive destinacije i događaje koje mogu da dodatno obogate vrele letnje dane.
Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!
Reprize:
Nedelja u 17:20
Ponededeljak u 13:40
Utorak u 19:30
Sreda u 16:30
Četvrtak u 13:40
Petak u 18:40

Povezana vest:  33. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL: DŽEZ VIZIJE