Taylor-Swift london

I TAYLOR SWIFT NASTUPA NA „2014 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“

Posle imena kao što su Beyoncé, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer, najnovija izvođačica na ovogodišnjim MTV Video Music Awards je Taylor Swift! Pevačica je iznenadila fanove i publiku i vesti neočekivano otkrila u svojem gostovanju u emisiji The Tonight Show with Jimmy Fallon. Prenos uživo jednog od najvećih muzičkih događaja godine stiže u noći između nedelje i ponedeljka, 24. na 25. avgust, u 02:00 – samo na kanalu MTV!

Povezana vest:  Džesi Džej ćelava u dobrotvorne svrhe



Pevačici, koja je do sada i dobitnica dve Moonman MTV nagrade u kategoriji Best Female Video, će ovo biti četvrti put da nastupa na prestižnim muzičkim dodelama. Taylor je takođe i sedmostruka dobitnica Grammy nagrade, kao i najmlađa osoba koja je dobila ovo prestižno priznanje u kategoriji Album godine, i za sada prva i jedina izvođačica u istoriji čija su se dva uzastopna albuma u prvoj nedelji prodala u preko milion primeraka („Speak Now“ iz 2010. i „Red“ iz 2012.).

Povezana vest:  Sutra počinje Gitar art festival

Svetska superzvezda Beyoncé, koja je iznenadila i oduševila fanove širom sveta revolucionarnom objavom istoimenog vizuelnog albuma krajem prošle godine, na vrhu je liste sa neverovatnih osam nominacija, uključujući onu za Video godine, Najbolji ženski video i Najbolju koreografiju.
Eminem i australijska reperka Iggy Azalea dobili su po sedam nominacija. Kategorije u kojima je Eminem nominovan uključuju Najbolji hip-hop video, Najbolji video muškog izvođača i Najbolju muzičku saradnju, dok se Iggy Azalea, koja je prošle godine bila nominovana u kategoriji Nova nada, ove godine takmiči za neke od najvažnijih nagrada, uključujući Video godine, Najbolji ženski video i Najbolji pop video.
JAY Z, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Ariana Grande, Lorde, Sam Smith, Sia, Zedd, Avicii, Pitbull, Jason Derulo i Hayley Williams nominovani su takođe za po nekoliko VMA nagrada.

Povezana vest:  Džastin Biber novo zaštitno lice ''Adidasa''