Elemental foto by Maja BotaELEMENTAL I NIPPLEPEOPLE U BARUTANI 12. SEPTEMBRA

Bendovi Elemental i Nipplepeople, reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u Barutani 12. septembra!
Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u septembru stižu i u Beograd. U Barutani, podno zidina Kalemegdana, Elemental će publiku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri svoj kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople! Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Elemental i Nipplepeople sviraće 12. septembra u Barutani zajedno po prvi put, a dobra muzika i jedinstven ambijent kultnog kluba na Kalemegdanu učiniće ovu svirku nezaboravnom.
Već ovog petka, 15. avgusta, ljubitelji d’n’b žanra okupiće se u Barutani u okviru „Ultimate Bass“ večeri! Svoje nastupe zakazali su Iron, Codex, Kinetik, Treo i Timmy, a mesta će biti za sve koji žele da đuskaju do jutra. Žurka počinje u 23h, a karte po ceni od 300 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub u petak uveče. Subota, 16. avgust, biće u znaku Bože Podunavca, starog vuka beogradske klupske scene, a specijalni gosti večeri biće mlada dj-ica Loco Baby i Luka Concrete. Karte će biti dostupne na ulazu u Barutanu na veče žurke, po ceni od 300 dinara.
Letnji događaj sezone Barutani svakako je koncert sastava Nouvelle Vague zakazan za 22. avgust. Ograničen broj ulaznica nalazi se u pretprodaji po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.
Pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

Povezana vest:  Novi spot sastava Stray Dogg