Spot Uvik isti 7PREDSTAVLJEN EMOTIVNI SPOT PETRA GRAŠE „UVIK ISTI“

Splitski muzičar Petar Grašo s letnjim hitom „Uvik isti“ ne silazi s vrha top lista. Prekrasna pesma o životu u Dalmaciji prepoznata je od strane publike i ovog je leta nazaobilazni hit koji se pevuši diljem regije.
Petar Grašo predstavlja emotivan video spot koji prikazuje kraj života jednog tipičnog Dalmatinca koji je ostao veran porodici, sebi ali i svojim navikama i porocima. Sve što ostavi iza sebe je boca vina i pregršt uspomena.
-Želja mi je bila da se na jedan simpatičan način opiše jedna esenca dalmatinskog života, postulata i načina kako se ovdje živi jer se vrijednost čovjeka očituje po tome da ga život ne mijenja a pogotovo ne na gore! – izjavio je Petar Grašo i dodao: -Simpatična je ovo priča o čovjeku koji i pred sam kraj života ima iste radosti koje je imao kao mald i na kraju umire sretan okružen najmilijima. Scene u kojima glumim starog sebe na istom krevetu gdje mi je ležao pokojni djed za mene su bile vrlo emotivne!
Spot je sniman u stanu bake i pokojnog deda Petra Graše. Za muzičara je samo snimanje bilo vrlo emotivno jer ga je vratilo u detinjstvo, a spot se snimao više od 15 sati pod teškom filmskom šminkom. Snimljen je u režiji Vojana Koceića i produkciji PILOT studija, dok je za vrhunsku šminku bila zadužena Dolores Žanko.
Autor muzike za hit „Uvik isti“ je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš. Pesma je prvi puta predstavljena na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Povezana vest:  Eltonu Džonu uručena nagrada Britanska ikona