ZAA Foto Aleksandar Nesic 2BEND ZAA U PETAK PROMOVIŠE NOVI ALBUM U MIKSER HOUSEU
 
Posle uspešnog početka koncertne turneje kojom promoviše novi album „What About“ u gradovima širom regiona, i spektakularnog nastupa na koncertu sastava S.A.R.S. u Zagrebu, kruševački bend ZAA, održaće veliki beogradski koncert 14. novembra u Mikser Houseu.
Publika će pored singlova koji su već postali hitovi: „99 Hope“, „What About“, „I Drive“, „Time“, moći da čuje i sedam potpuno novih pesama, uključujući i „Irie & Kool“, singl za koji je nedavno emitovan i spot, snimjen u uzbudljivom napuštenom pogonu fabrike „Zmaj“. Gosti na koncertu će biti beogradski bend „Teški Zulum“ i kruševački DJ dvojac „Funky Brothers“.
Tomislav Ilić, basista sastava ZAA, navodi da novi album, a posebno pesma i spot za „Irie&Kool“ govori o njihovom viđenju istine koju svi zajedno živimo bez obzira na različitosti:  „Vera u mogućnost promene ambijenta u kome živimo nas motiviše da iz dana u dan više radimo, ali i da se preispitujemo – kako?  Spot jasno predstavlja naš položaj u društvu uz napomenu da je taj naš zapravo i vaš položaj. Hajde da vas čujemo, niste se baš svi predali!“
Kritika društva uvek je bila okosnica delovanja benda ZAA, pa je tako njihov novi album još otresitiji, energičniji, pa čak i besniji, u odnosu na ranija izdanja. Nezamenjiva energija koju nose njihovi aktivistički tekstovi i fuzija tonova koja vodi od regea, preko daba, ska pa sve do panka i roka, najbolje se oseća na živim nastupima, kada dolazi do izražaja i, po mnogima, najjači adut ZAA – neverovatan vokal i očaravajuća pojava glavnog vokala benda, pevačice Sanje.
U sklopu velike regionalne turneje kojom ZAA promoviše svoj novi album, energični kruševljani će nastupiti i u Beogradu, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), 14 novembra u 21 čas. Karte su dostupne u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa, po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznica biti 500 dinara.
Povezana vest:  LUKA ŠULIĆ U SUSRET KONCERTU: RADUJEM SE BEOGRADSKOJ PUBLICI, ALI I PROVODU!