djordje_balasevic

Balašević 15. septembra u Podgorici

 

Kantautor Ðorđe Balašević održaće koncert u Podgorici 15. septembra na Stadionu malih sportova. Organizator koncerta Montenegro Turist Servis (MTS) saopštio je da će se koncert održati u sklopu turneje Osmeh se vratio u grad.

MTS navodi da je Balaševićev koncert jedan od najznačajnijih kulturno-zabavnih projekata koji se organizuju u Crnoj Gori. Na Stadionu malih sportova, 16. septembra biće prikazan i Balaševićev film Kao rani mraz, “što će biti najveća premijera filma na otvoreneom na Balkanu”.

Povezana vest:  MARTINA VRBOS SKINULA HELLO OD ADELE

-To je prilika da poslednji put u turneji odgledate Balaševićev film ali i jedinstvena prilika s tim da on nije umnožavan i ne može se naći u prodaji. Vezujući koncert i film uvešćemo crnogorsku publiku u romantičnu Balaševićevu jesen koja će zauvek ostati kao dragoceno sećanje na nezaboravno druženje u Glavnom gradu – kaže se u saopštenju.

MTS navodi da će Balašević nastupiti u Podgorici nakon pauze od preko deset godina. Organizatori koncerta očekuju da će na koncert doći preko hiljadu ljudi iz zemalja bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  Maraja Keri dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

-Te brojke dovoljno govore o neverovatnom interesovanju koje vlada za koncert i koje su garancija da će Podgorica 15. i 16. septembra, biti centar muzičkih dešavanja na prostoru nekadašnje Jugoslavije – navodi se u saopštenju MTS-a.