bret_michaels_poisonBret Majkls dopisuje autobiografiju

 

Američki pevač Bret Majkls (Michaels) odložio je objavljivanje autobiografije „Roses and Thorns“ kako bi dodao još jedno poglavlje posvećeno seriji nedavnih zdravstvenih problema, objavio je danas časopis Classic Rock.

U dodatom materijalu biće reči o nesreći kad je na njega pala zavesa na sceni dodele nagrada Toni 2009, operaciji zatvaranja rupe u srcu, hitnom vađenju slepog creva, izlivu krvi u mozak i moždanom udaru.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Knjiga je trebalo da izađe prošlog leta, ali je objavljivanje pomereno kako bi muzičar mogao da dopiše još jedno poglavlje.

-Ne verujem da su u (izdavačakoj kući) Sajmon end Šuster (Simon & Schuster) imali do sada takvu knjigu, u kojoj mi se svakog dana događa nešto – ispričao je Majkls Billboardu.

-Knjiga je prvo trebalo da izađe 23. juna prošle godine, a onda se dogodio incident na dodeli Tonija, pa su hteli da i to uključim. Onda sam imao izliv krvi u mozak, a oni su rekli da treba da pišem i o tome… To će biti knjiga šest puta duža od `Rata i mira’ a to je smešno – zaključio je pevač grupe „Pojzon“ (Poison).

Povezana vest:  Zalagasper u emotivnom singlu „origami“