vlatko_i_stefan_koncert_2010 (4)

Stefanovski svirao Karolini Gočevoj

 

Makedonska pop pevačica Karolina Gočeva sarađivala je sa bivšim gitaristom rok sastava „Leb i sol“ Vlatkom Stefanovskim u pesmi „Više se ne vraćaš“ za novi CD album „Kap ispod neba“. Gočeva je na konferenciji za novinare u Beogradu predstavila danas objavljeni spot za „Više se ne vraćaš“, u kome se pojavljuje i Stefanovski, za koga je rekla da je svojim gitarskim solom „dao posebnu draž pesmi“.

Povezana vest:  Dubioza kolektiv prepevala kultni letnji šlager

-Kad smo snimili ‘Više se ne vraćaš’ u studiju i kad smo je poslušali, došli smo na ideju da bi pesma bila kompletna tek kad bi Vlatko odsvirao solo. Bez Vlatka pesma ne bi zvučala kako zvuči. Jako mi je drago da je deo mog albuma – rekla je Gočeva.

Svoj šesti album „Kapka pod neboto“ Gočeva je na makedonskom jeziku objavila u matičnoj državi pred Novu godinu, a CD je pod imenom „Kap pod nebom“ na srpskom jeziku izdao „Siti rekords“ pre mesec dana. Gočeva je istakla da je u jednoj pesmi koautor bila evrovizijska pobednica Marija Šerifović, a na CD se našla i dve godine stara pesma „Kraj“ u kojoj je sarađivala sa beogradskim reperom Skaj Viklerom.

Povezana vest:  U ponedeljak, 13. decembra u 20 sati na regionalnom MTV-ju premijera spota “Božićnica” grupe Connect

-Naravno da sam se dosta promenila od kako je izašao moj poslednji CD. Više nisam devojčica, već žena koja je potpuno sazrela i zna šta hoće, a to se odražava i na moju muziku“, istakla je Gočeva, koja je beogradski koncert najavila pred kraj godine.