IRON-MAIDEN

Počela prodaja karata za koncert Iron Maiden-a

Ulaznice za koncert najtraženije svetske metal grupe Iron Maiden koji će održati koncert 17. juna na Kalemegdanu, od danas su u redovnoj prodaji širom evropske mreže Eventim, saopštili su organizatori iz Avalon produkcije. 
Mejdeni će nastupiti u Begradu u okviru velike svetske „Maiden England“ turneje. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak hiljada fanova iz celog sveta i regiona, budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko koncerata popularne grupe ove godine. 
Članovi globalnog fan kluba čuvenog britanskog benda imali su posebnu priliku već juče da putem Interneta osiguraju svoje ulaznice što je rezultiralo sa prvih 2.000 ulaznica u samo jednom danu i to širom celog sveta. 
Fanovi iz Južne Amerike i okolnih zemalja bili su među najbržima, a ulaznice se se prodale u više od 20 različitih zemalja sveta među kojima su i neki od najvernijih fanova iz Srbije.
Cene ulaznica za beogradski spektakl najniže su na celoj „Maiden England“ turneji, pa se za fan pit treba izdvojiti 4.500 dinara, 3.500 za parter 1 i 2.990 dinara za parter 2. Ulaznice se prodaju na preko 40 mesta u Beogradu, među kojima su blagajne Doma omladine, Kombank arene, Bilet centar na Trgu republike i prizemlje SC „Ušće“. 
U drugim gradovima ulaznice mogu kupiti u svim većim gradovima u zemlji putem lanca „Win Win“ prodavnica, a sve dodatne informacije se mogu naći na sajtu www.Eventim.rs 
Ovaj veliki muzički spektakl biće prvi pod otvorenim nebom za popularni britanski bend u Srbiji još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine, a nakon dva rasprodata koncerta na Beogradskom sajmu 2007. i u Areni 2009. godine, kada ih je slušalo i gledalo blizu 40.000 ljudi.
Ova godina označava poslednji deo „Maiden England“ turneje koja je počela u junu 2012. u Severnoj Americi, nastavila se u Evropi i kasnije Južnoj Americi, uključujući i koncert u Rio de Žaneiru za koji je rasprodato 90 hiljada ulaznica u samo par sati.

Povezana vest:  Lejdi Gaga kažnjena zbog remećenja javnog reda i mira