Marko Nastic 2DJ MISJAH, MARKO NASTIĆ I SPECIJALNI GOSTI NA ČAK DVA STEJDŽA U BARUTANI OVE SUBOTE!

Ove subote, 23. avgusta, u Barutani zabava će biti čak na dve bine uz reprezenativne predstavnike domaće scene i gostovanje dvojice inostranih DJ-eva! Glavni stejdž biće posvećen Oldies&Goldies retro-tehno konceptu, uz domaćina Marka Nastića i goste – Veztax iz Slovenije i DJ Misjah iz Holandije. Publika će imati priliku da čuje neke od omiljenih tehno hitova sa početka novog milenijuma, a atmosfera u Barutani učiniće da se na barem jedno veče vratimo u prošlost. Drugi stejdž u Barutani biće postavljen na lokaciji iznenađenja, a na njemu će nastupiti Vlada Intellect i Aki Species u okviru ekslkuzivnog „back 2 back“ DJ seta! Jedinstvene ulaznice za ovu duplu žurku već se nalaze u pretprodaji po ceni od svega 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Samo dan ranije – u petak, 22. avgusta od 22h, u Barutani će nastupiti najpoznatiji cover bend na svetu Nouvelle Vague! Posetioci Barutane će ovog petka ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice, a u Barutani će 22. avgusta nastupiti Phoebe i Zula, dve legendarne pevačice ovog sastava.
Podsećamo – zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove. Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn. Cena ulaznica u pretprodaji od danas iznosi 1.800 dinara, a ograničen broj karata se može kupiti na svim mestima Eventima i Gigstix-a i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

Povezana vest:  Bijonse snima dva albuma