Sound amosfera 3SOUND ROCKS & DRINKS 4 CHICKS: BESPLATNO PIĆE ZA DAME DO 2h POSLE PONOĆI OVOG PETKA NA SOUNDU

Na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti čeka vas klub na vodi „Sound“ koji okuplja najveseliju gradsku ekipu!
Petak je poslednji dan u radnoj nedelji i treba ga iskoristiti za opuštanje…a kada dosadi opuštanje – tu je Sound Rocks da „izroka“ uz najzavodiljivije plesne ritmove! Ovonedeljno izdanje Sound Rocks serijala u petak, 22. avgusta, donosi specijalnu „Drinks 4 Chicks“ akciju u okviru koje će sve dame koje posete Sound moći da uživaju u besplatnom piću sve do 2h posle ponoći! Za muzički izbor ovog petka pobrinuće se rezident Gagi Kabadajić koji će imati i jednog specijalnog gosta.
Ostatak ovonedeljnog progarama donosi dve dobro poznate žurke – Sound Fever u sredu i subotnji New Sound provod. DJ Slipi će i ove srede, 20. avgusta, spajati decenije muzičkog stvaralaštva uz najveće hitove iz osamdesetih i devedesetih, ali i najbolje popularne trake. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 1h posle ponoći piće besplatno! Najbolja žurka subotom u gradu je na Sound-u, a i ove subote 23. avgusta za odličnu atmosferu biće zaduženi DJ Oysha, Wise D i Kobe! Nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je garantovan uz kvalitetan izbor muzike i najukusnije letnje koktele na reci.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.

Povezana vest:  KIDS` CHOICE AWARDS 2012, Na Džastina Bibera bacili zelenu sluz