soaund-rodjKLUB „SOUND“ SLAVI 19. ROĐENDAN OVOG PETKA UZ BOGAT LAJNAP I VATROMET

Klub na vodi „Sound“ ovog petka, 29. avgusta, obeležava svojevrstan jubilej – 19 godina rada, a na žurku su pozvani svi koji ovog petka žele da se provedu u društvu najveselije gradske ekipe i uz bogat lajnap rezident DJ-eva kluba „Sound
Ovog petka posetioce Sounda čeka prava rođendanska žurka uz premium selekciju rezident DJ-eva! Nastupiće DJ Slipi, koji sredom pravi lude žurke uz najveće hitove iz osamdesetih i devedesetih ali i najbolje popularne trake; dvojac Wise D & Kobe koji subotom dovodi atmosferu do usijanja; mladi duo Glasskeeperz koji petkom donosi duh nove house scene; neizostavni Oysha poznat po svojim subotnjim set-listama koje neretko prerastu u aftere – a biće i iznenađenja. Gosti će ovog petka, 29. avgusta, uživati u pravoj rođendanskoj atmosferi uz gratis piće za sve do 1 sat posle ponoći, a najavljen je i vatromet!
Ne zaboravite – najbolja žurka subotom u gradu je na Sound-u, a i ove subote 30. avgusta za odličnu atmosferu biće zaduženi Oysha i Mark Funk! Nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je garantovan uz kvalitetan izbor muzike i najukusnije letnje koktele na reci.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.

Povezana vest:  "Dža ili Bu" - album godine i turneja