DR ALBAN-bgnocuNastupom Dr Albana najavljen veliki spektakl u Kombank areni “Najbolje od devedestih“

Sinoć je na prepunom splavu Freestyler poznati švedski muzičar i producent, Dr Alban, najavio veliki spektakl koji nas 11. oktobra očekuje u Kombank Areni – “Najbolje od devedestih“, na kome nastupaju najveća imena dens muzike devedesetih: SNAP, 2UMLIMITED, TECHNOTRONIC, C&C MUSIC FACTORY, LA BOUCHE, ACE OF BASE, CULTURE BEAT I SNOW.
Dr Alban je izveo svoje najveće hitove, koji su ga devedetih godina doveli do vrha svetskih top lista, kao što su: “Hello Africa“, “Sing Hallelujah“, “One love“, “Let the beat goes on“…
Alban Uzoma Nwapa je pravo ime ovog švedskog muzičara i producenta, poreklom iz Nigerije. Svetsku slavu stekao je početkom devedestih, kada je još kao student stomatologije, da bi se izdržavao, puštao muziku po švedskim klubovima, i već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl „ Hello Africa“, sa kojim obilazi svet.
-Čast mi je da najavim ovaj spektakl! Obećavam vam dobar vajb na svom nastupu, a nadam se da ćete plesati i pevati i sa mojim kolegama 11. oktobra. Poznajam sve te ljude godinama, kao i njihovu muziku i siguran sam da će to biti žurka za pamćenje svetskih razmera – izjavio je Dr Albn.

Povezana vest:  Svetski DJ broj 1 Martin Garrix pridružiće se Davidu Guetti za istorijsko finale Exita!