loptaFinalni turniri Prvenstva Srbije 2014 kadetkinja i kadeta odigraće se od 19. – 21. septembra

Komisija za takmičenje OSS, saopštila je da će se Finalni turniri Prvenstva Srbije 2014. u konkurenciji kadetkinja i kadeta odigrati od 19. – 21. septembra. Finalni turniri u kadetskoj konkurenciji trebalo je da se odigraju u maju, ali su odloženi zbog vanredne situacije u zemlji izazvane katastrofalnim poplavama. Na Finalnom turniru kadetkinja igraće Partizan Vizura, Jedinstvo iz Stare Pazove, Crvena zvezda i TENT iz Obrenovca, dok će na Finalnom turniru kadeta igrati Železničar iz Beograda, Vojvodina NS Seme iz Novog Sada, Crvena zvezda i Obrenovac.

Povezana vest:  Seniorke Srbije šeste, seniori sedmi na FIVB rang listi

Ponovo je raspisan Konkurs za organizatore Finalnih turnira, a rok za dostavljanje ponuda je četvrtak, 4. septembar.

S obzirom na promenjn termin odigravanja Finalnih turnira u kadetskoj konkurenciji, Komisija za takmičenje OSS saopštila je da pravo nastupa imaju samo igračice i igrači koji su bili članovi klubova učesnika Finalnog turnira u maju 2014, uz uslov da su i dalje članovi tog kluba.

Povezana vest:  SP ITALIJA 2010, Kolaković: Neće biti lako protiv Argentine

Igračice i igrači koji su u prelaznom roku ove godine promenili klub nemaju pravo nastupa na Finalnim turnirima Prvenstva Srbije 2014. u konkurenciji kadetkinja i kadeta.