SFR-1SUMMER FESTIVAL REPORT – BEST OF

MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Ivom Mišović, obilazila je muzičke i filmske festivale i prenosila atmosferu, intervjuisala je muzičare, DJ-eve, reditelje, glumce kao i posetioce, a najbolje momente iz osam epizoda pogledajte u specijalnom, Best Of izdanju Summer Festival Reporta, u subotu u 21:20.
Podsetićete se intervjua sa Sajsi MC i članovima benda Ljubičice sa Exit festivala, duom Who See i DJ Mark Nightom koji su nastupili na Love Festu, na Demo festu je Iva pričala sa tri prvoplasirana benda Hulahoop, Punkart i bronzanim momcima iz sastava Low Peak Charlie, a čućete i najzanimljivije odgovore iz različitih anketa u kojima su učestvovali veseli posetioci festivala. A kako je ovo poslednja epizoda druge sezone, za kraj ćemo vam prikazati Ivine lapsuse i smešne momente koji nisu ranije prikazani, a odvešćemo vas i do jednog od najzanimljivijih festivala elektronske muzike na svetu, BPM festivala, koji se svakog januara u trajanju od deset dana održava na prelepim plažama Kankuna u Meksiku.
Turistička organizacije Srbije predstaviće dešavanja koja možete da posetite u narednom periodu, među kojima su šabačka Čivijada, BITEF i Beogradski džez festival.

Povezana vest:  Galija u Sarajevu i Mostaru