TONY CETINSKI 00TONY CETINSKI I GRUPA SILENTE GOSTI SU BUNDEKFESTA 2014.

Regionalna muzička zvezda Tony Cetinski vraća se zagrebačkoj publici, koja će ponovo imati priliku da uživi u nekima od najljepših ljubavnih pjesama svih vremena. Na radost velikog broja obožavatelja, ovogodišnji Bundekfest otvorit će grupe Silente i već najavljeno Hladno pivo!
Zagreb, 05. rujna 2014. – Tony Cetinski ponovno nastupa u Zagrebu te najavljuje spektakularan koncert u sklopu najvećeg i najlepšeg izdanja Bundekfesta, koji će se održati od 24. septembra do 5. oktobra, na jezeru Bundek. U vikendu otvorenja, koncert majstora pop muzike očekuje nas u subotu, 26. septembra od 21 sat, a zagrebačka će publika imati prilike čuti i aktualni singl Žena nad ženama, koji je u kratkom vremenu zauzeo vodeće pozicije na top listama u regionu.
-Iznimno se veselim nastupu na ovogodišnjem Bundekfestu, a svojoj vjernoj publici obećajem dobru zabavu, s puno pjesme i plesa. Po prvi puta ćemo, pred zagrebačkom publikom, izvesti nedavno objavljenu pjesmu Žena nad ženama. Ovim putem pozivam sve drage građane grada Zagreba i njegove goste da zajedno uživamo u ovom festivalu vrhunske glazbe i gastronomije. – izjavio je muzičar Tony Cetinski.
Ovogodišnjem muzičkom karavanu pridružuje se i mlada dubrovačka grupa Silente. Devojke i momci iz grupe, koja je ove godine potvrdila svoju vjednost i kvalitetu dobivši muzičku nagradu Porin za debitante godine, otvoriće ovogodišnji Bundekfest, zajedno s rock velikanima, grupom Hladno pivo, 24. Septembra.
-Veselimo se Bundekfestu, a posebno nam je drago što otvaramo festival zajedno sa Hladnim pivom. Zbog nenormalnog gostoprimstva i dobrih koncerata koje smo imali u Zagrebu, osjećamo se na neki način kao da smo doma. Posljednji put smo tu nastupili u Vintage industrial baru koji je bio potpuno rasprodan i tu atmosferu još uvijek pamtimo tako da se stvarno radujemo ponovnom susretu s istom publikom. Vidimo se na Bundeku! – izjavio je Sanin Karamehmedović iz grupe Silente.
Bundekfest 2014. biće ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih privrednih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i celom regionu. Noviteti ovogodišnjeg Bundekfesta su gradovi partneri Budimpešta, Beč, Rim i Ljubljana, koji će zagrebačkoj jesenskoj priči dati poseban šarm i jedinstveno gastro, zabavno i kulturno putovanje Evropom. Posetioce očekuju i brojni drugi zabavni sadržaji za sve uzraste, koji će našu metropolu staviti na mapu najvažnijih jesenskih događanja koje treba posetiti.
Nastup na Bundekfestu 2014. već su potvrdili zagrebački rockeri Hladno pivo, sarajevska legenda Dino Merlin i grupa Colonia.

Povezana vest:  Selena Gomez, Billie Eilish, Years & Years i mnogi drugi na saundtreku za drugu sezonu popularne serije "13 Reasons Why"!