Elemental foto by Maja BotaELEMENTAL, NIPPLEPEOPLE I ROK SPEKTAKL „PROVETRAVANJE“ SELE SE U DEPO MAGACIN USLED NAJAVE HLADNIJEG VREMENA
 
Dva velika koncertna dešavanja, na kojima će ove nedelje nastupiti čak pet bendova, sele se iz Barutane, zbog najave hladnijeg vremena, u zatvoren prostor i to u Magacin Depo na adresi Travnička 3. Podsećamo – bendovi Elemental i Nipplepeople, reprezentativni predstavnici nove hrvatske muzičke scene, nastupiće na zajedničkom koncertu u Depo Magacinu ovog petka, 12. septembra – a u subotu, 13. septembra, nastupi bendova Kanda, Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, u okviru beogradskog „Provetravanja“, doneće pravo uživanje za sve ljubitelje kvalitetnog rok zvuka.
Elemental je trenutno na spontanoj mini turneji po tvrđavama širom regiona, a posle Visa, Banja Luke i Pule, u 12. septembra stižu i u Beograd. Elemental će publi​ku provesti kroz svoju 15 godina dugu karijeru, a iste večeri svoj kompletan repertoar izvešće i dvojac Nipplepeople! Na svim svojim javnim nastupima, kako svirkama tako i intervjuima, bend se pojavljuje maskiran, a svoju tajanstvenost objašnjavaju željom da muziku stave u prvi plan, jer zbog nje i jesu tu. Iako su bili gosti naše prestonice više puta – Elemental i Nipplepeople sviraće u Depo Magacinu 12. septembra, od 22h, zajedno po prvi put – a ulaznice po ceni od 600 dinara nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Nakon letnje turneje po gradovima u Srbiji – „Provetravanje“ stiže u Beograd! Ove subote, 13. septembra u Depo Magacinu će nastupiti bendovi Kanda, Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli, a ulaznice po ceni od 600 dinara nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com. Podsetimo – „Provetravanje“ je trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak kojom se osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima. Koncert počinje u 22h.
Za sve sveže novosti u vezi sa najboljim dešavanjima u gradu – pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd.
Povezana vest:  Connect u MTV Expressu